Historie

Eind 2002 heeft de Brevini Group uit het faillissement van PIV Werner Reimers Antriebstechniek de Fa. PIV Drives Gmbh opgericht. Hiermede zijn alle producten uit het oude PIV programma in deze nieuwe Gmbh ondergebracht.

Begin 2003 is de fa. PIV Benelux BV daarmee komen te vervallen. Dit heeft ertoe geleid dat wij, in samenwerking met Brevini,  onze eigen vestigingen zijn begonnen.

Sinds die tijd hebben we stevig aan de weg getimmerd en zijn daardoor flink gegroeid en hebben inmiddels twee vestigingen in Nederland. Te weten:

Jonker ADS Benelux (V.O.F), Industrieweg 17F, te Nieuwkoop

Kurvers ADS Benelux B.V., J.F. Kennedylaan 236B, te Helden

Beide vestigingen beschikken over een moderne werkplaats met alle nodige gereedschappen (hydraulische pers, bovenloop takel, reinigings machines, testbank, e.d.) om werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Naast de werkplaats is ook een kantoor voor de administratie en telefonische verkoop aanwezig en een magazijn waar de meest voorkomende onderdelen op voorraad liggen. 

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, revisie en onderhoud van PIV variatoren en tandwielkasten, maar doen hiernaast ook alle andere voorkomende merken behandelen. Omdat goede service belangrijk is hebben wij  de steun toegezegd gekregen van Brevini m.b.t de onderdelen voorziening van de PIV componenten. Voor alle andere merken zijn ook goede afspraken gemaakt om een correcte onderdelen levering mogelijk te maken.

Naast dat u ons 24 uur per dag kunt bereiken is onze grote kracht om storingen te voorkomen. Dit doen wij door jaarlijkse inspecties uit te voeren aan de mechanische installaties. Van de inspectie onvangt u een overzichtelijk rapport waarin de staat van diverse onderdelen staat omschreven. Mocht er extra werk uitgevoerd moeten worden kan dit op een geplande datum uitgevoerd worden. Hierdoor zal de machinestop zo kort mogelijk gehouden worden.